Acasă Local Dolj (VIDEO) Craiovean bănuit de agresiune sexuală, reținut

(VIDEO) Craiovean bănuit de agresiune sexuală, reținut

Un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost reținut, aseară, polițiștii Secției 4.

În cursul zilei de 5 martie, ora 16.15, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, de 23 ani, din comuna Predești, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bariera Vâlcii, din municipiul Craiova, ar fi fost atinsă în zona intimă de către o persoană necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificat bărbatul de 36 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Exit mobile version