Acasă Eveniment (VIDEO) Personaj de groază, ridicat de pe stradă după mai multe apeluri...

(VIDEO) Personaj de groază, ridicat de pe stradă după mai multe apeluri de urgență

Un personaj costumat ca într-un film de groază a determinat intervenția Poliției, în California. Mai mulți trecători s-au panicat după ce au văzut la un colț de stradă o persoană cu masca din „Scream”.

Poliția din Sonoma a înregistrat mai multe apeluri la 112, iar agenții l-au legitimat pe lugubrul personaj. Oamenii legii au constatat că era angajat de o companie pentru promovare, arată publicația upi.com.

Reprezentanții Poliției au precizat că că persoana a fost angajată pentru a promova ultimul episod al francizei „Scream”.
Multe apeluri la 911 au fost efectuate luni dimineață, semnalând o persoană care stătea la un colț de stradă de lângă Sonoma Plaza în timp ce era îmbrăcată în costumul din seria de filme horror, arată sursa citată.

„Această persoană a fost contactată și a fost angajată de o companie prin intermediul Paramount pentru a promova noul film Scream”, au declarat reprezentanții departamentului de poliție într-o postare pe Facebook.

Scream VI, cel mai recent film din serie, se lansează pe 10 martie.

Promovarea nu a fost aleasă întâmplător în Sonoma, întrucât scenele pentru filmul original Scream din 1996 au fost filmate în tot comitatul Sonoma, inclusiv în zona de lângă Sonoma Square.

Exit mobile version