Acasă Eveniment Coliziune între un autoturism și o autospecială. 2 morți și 2 răniți

Coliziune între un autoturism și o autospecială. 2 morți și 2 răniți

Două persoane şi-au pierdut viaţa și două au fost grav rănite, azi noapte, în Timişoara, într-un accident rutier petrecut între un autoturism şi o autospecială.

Doi tineri de 19 ani si-au pierdut viata si alti doi au fost grav raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit violent de o masina de interventie a STP Timișoara în Pasajul Michelangelo.

Accidentul s-a produs puțin după ora 1.00. De vină a fost viteza cu care conducea șoferul masinii, un tânăr de 18 ani, care avea permis de mai puțin de 3 luni.
În Pasajul Michelangelo, băiatul a pierdut controlul volanului, mașina a intrat pe contrasens, s-a lovit de zid, s-a răsucit pe șosea, iar apoi a fost proiectată în autospeciala Societății de Transport Public (STP), în care erau 5 muncitori.
Partea din spate a autoturismului a fost pur și simplu zdrobită, potrivit Opinia Timișoarei.

La faţa locului s-au deplasat 15 pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic. În sprijin a intervenit şi o ambulanţă SAJ cu medic.

Exit mobile version