Acasă Eveniment Doi poliţişti, răniţi într-un accident între trei maşini

Doi poliţişti, răniţi într-un accident între trei maşini

Primar din Gorj, cercetat pentru lovire și alte violențe
Primar din Gorj, cercetat pentru lovire și alte violențe

Doi poliţişti au fost răniţi, luni, după ce autospeciala cu care circulau pe o stradă din municipiul Piteşti a fost lovită din spate de o autoutilitară, fiind proiectată într-un autoturism, informează Agerpres.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat, de 49 de ani, din Piteşti, care se deplasa (…) din direcţia Podul Viilor spre Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat, de 51 de ani, din Piteşti”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în urma impactului, autoturismul în care se aflau cei doi a fost proiectat în autovehiculul din faţă, condus în aceeaşi direcţie de deplasare de către un bărbat de 28 de ani, din Bascov.

„În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ocupanţii primului autoturism (cu care a intrat în coliziune autoutilitara), respectiv bărbatul de 51 de ani, din Piteşti şi pasagera dreapta faţă de 32 de ani, din Piteşti, care au fost preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital pentru îngrijiri”, precizează IPJ Argeş.

Toţi cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Exit mobile version