Acasă Eveniment (VIDEO) Mehedințean, reținut după ce a fost prins băut la volan de...

(VIDEO) Mehedințean, reținut după ce a fost prins băut la volan de două ori în interval de două ore

Un mehedințean a fost reținut după ce a fost prins băut la volan de două ori în interval de două ore, în localitatea Orșova.

Azi noapte, ora 01.15, poliţiştii din Orșova au depistat, în trafic, pe DN6, în localitate, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care conducea un autovehicul după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat din 23 noiembrie 2022.

Ulterior, la ora 03.55, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat acelaşi conducător auto, în trafic, pe DN6, în localitatea Orşova.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul a fost testat din nou cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 16 februarie a.c., să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducererea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Exit mobile version