Acasă Eveniment Vâlcea: A murit prins sub mal de nisip

Vâlcea: A murit prins sub mal de nisip

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina
Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina

Un bărbat, de 51 de ani, şi-a pierdut viaţa, în urmă cu puţin timp, după ce a fost prins sub un mal de nisip, în incinta unei societăți comerciale cu profil de prelucrare și desfacere a agregatelor de balastieră din Budeşti, Vâlcea.
Bărbatul ar fi fost surprins de desprinderea unei falii dintr-un depozit de nisip, care din cauza temperaturilor scăzute a înghețat. În urma dezghețului, aceasta s-a prăbușit peste persoana în cauză, acoperindu-l în totalitate. La fața locului au acționat patru echipaje de de salvare (1 ASAS, 1 container multirisc, descarcerare, 1 SMURD si un SAJ cu medic)..
S-au executat operatiuni de eliberare a victimei, aceasta fiind localizata in partea inferioara a unui buncar încărcat cu nisip.

Operatiunile au fost îngreunate de prăbuşirea continuă a nisipului.
Victima a fost extrasă inconştientă şi s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, rămase fără rezultat, pacientul fiind în stop cardio respiratoriu.
Din păcate, a fost declarat decesul la ora 11.32 de către medicul SAJ.
ITM Vâlcea a deschis un dosar de cercetare a accidentului demuncă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă.

Exit mobile version