Acasă Eveniment Șoferiță de 50 de ani, prinsă la volan cu 1,48 mg/l alcool...

Șoferiță de 50 de ani, prinsă la volan cu 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Şi-a luat permisul după ce a dat proba teoretică de 60 de ori
Şi-a luat permisul după ce a dat proba teoretică de 60 de ori

O șoferiță de 50 de ani din Tulcea a fost prinsă de polițiști la volan cu o alcoolemie de 1,48 mg/l în aerul expirat, transmite IPJ Tulcea.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice iar polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform G4Media.ro.

„Ieri, 8 februarie a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Aleea Sulfinei, din municipiul Tulcea, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 50 de ani, din localitate.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cea în cauză a fost condusă la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, potrivit IPJ Tulcea.

Exit mobile version