Acasă Actualitate Şi-a omorât concubina cu ranga, apoi s-a spânzurat

Şi-a omorât concubina cu ranga, apoi s-a spânzurat

Primar din Gorj, cercetat pentru lovire și alte violențe
Primar din Gorj, cercetat pentru lovire și alte violențe

Cadavrul unei femei a fost descoperit, miercuri, în curtea unei case din Fârliug, judeţul Caraş-Severin, în care a fost găsit, spânzurat, şi concubinul acesteia, informează Observatornews.

Potrivit apropiaţilor, între cei doi existau discuții de mai mult timp, motivul fiind gelozia și infidelitatea bărbatului. 

Miercuri, în locuinţa unui bărbat, cunoscut ca recidivist, a fost descoperită o scenă demnă de filmele de groază. Concubina acestuia zăcea într-o baltă de sânge, alături de ea fiind un obiect contondent, iar la mică distanță se afla concubinul ei, care atârna în ștreang. 

Nu se cunosc circumstanţele nefericitului eveniment, dar ar putea fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Evenimentul a fost anunțat la 112 miercuri, în jurul orei 14.00.

”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că echipa operativă din cadrul inspectoratului şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea locului faptei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Exit mobile version