Acasă Eveniment Manelistul care și-a răpit iubita, acuzat de tentativă de omor

Manelistul care și-a răpit iubita, acuzat de tentativă de omor

Cântărețul de manele este acuzat că și-a închis iubita în portbagaj, a abandonat mașina pe un teren viran și i-a dat foc (Foto: Facenook)
Cântărețul de manele este acuzat că și-a închis iubita în portbagaj, a abandonat mașina pe un teren viran și i-a dat foc (Foto: Facenook)

Bărbatul care și-a răpit iubita în Capitală și a vrut să o incendieze în portbagajul mașinii este Gicuță din Apărători, un cunoscut manelist.

Cântărețul de manele este acuzat că și-a închis iubita în portbagaj, a abandonat mașina pe un teren viran și i-a dat foc. Femeia a fost găsită și salvată la timp de polițiști.

Manelistul și iubita acestuia fuseseră văzuți certându-se în fața unui hotel din Sectorul 3 al Capitalei, pentru că femeia ar fi avut o datorie la acel hotel.

După ceartă, bărbatul și-a lovit partenera și apoi s-a urcat la volanul mașinii acesteia deși consumase alcool. Pe drum ar fi oprit însă și și-a forțat partenera să intre în portbagaj.

Femeia a avut totuși posibilitatea de a suna de două ori la 112, prima oară la ora 4.40 dimineața, înainte să fie închisă în portbagaj.

Manelistul și iubita lui au fost duși la audieri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

Exit mobile version