Acasă Actualitate Un primar a murit după ce o creangă ruptă de vânt i-a...

Un primar a murit după ce o creangă ruptă de vânt i-a străpuns parbrizul maşinii

Un primar a murit după ce a o creangă ruptă de vânt i-a străpuns parbrizul maşinii
Un primar a murit după ce a o creangă ruptă de vânt i-a străpuns parbrizul maşinii

Gheorghe Moldovan, primar al comunei Albeşti din județul Constanța, a murit duminică, după ce a intrat cu mașina într-un copac din liziera de pe marginea DN 39, în apropierea staţiunii Neptun, informează Observatornews.

Primarul unei comune din Constanţa a murit, după ce o creangă desprinsă de vânt a străpuns maşina în care se afla, iar autoturismul a ieşit de pe carosabil, intrând într+o lizieră şi oprindu-se într-un copac.

Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, aproape de intrarea în staţiunea Neptun. Gheorghe Moldovan mergea cu maşina către Constanţa când, din cauza vântului extrem de puternic, o creangă dintr-un copac s-a rupt, a căzut pe maşină, iar autoturismul a mers din inerţie 100 de metri până când a căzut în lizieră.

Creanga a străpuns parbrizul şi capota ca un glonţ. Medicii au ajuns de urgenţă la faţa locului. N-au mai putut face nimic pentru bărbatul de 67 de ani.

Gheorghe Moldovan era la al patrulea mandat la cârma comunei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Exit mobile version