Acasă Eveniment Olt: Doi craioveni, prinși conducând cu peste 100km/h

Olt: Doi craioveni, prinși conducând cu peste 100km/h

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj

Poliţiştii rutieri din Olt au desfășurat, astăzi, o acţiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și respectarea regimului legal de viteză.

Acțiunea se desfășoară pe drumurile publice din județul Olt, atât în mediul urban cât și în mediul rural, pe tot parcursul zilei.

În cadrul activităților, în jurul orei 9.30, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe DN 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 106 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

Mergea cu 108 km/h

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe DN 65, în localitatea Negreni, un autoturism ce circula cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 35 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.

Polițiștii le-au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan și să circule cu prudență, astfel încât să poată evita orice pericol, expunându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regimul legal de viteză.

Exit mobile version