Acasă Eveniment (VIDEO) Un taximetrist supărat a devastat un magazin de băuturi și a...

(VIDEO) Un taximetrist supărat a devastat un magazin de băuturi și a vrut să-i dea foc

Un taximetrist din Bistrița a spart zeci de sticle cu alcool dintr-un magazin de băuturi, apoi a încercat să dea foc tejghelei.

    Potrivit publicației Bistrițeanul, taximetristul era un client fidel al magazinului și a fost recunoscut de vânzătoare, care nu puteau bănui ce a urmat. Mai întâi s-a luat la ceartă cu vânzătoarele, apoi a trântit intenționat pe jos o sticlă cu băutură scumpă.

    Apoi s-a agitat minute bune prin magazin, printre rafturi, făcând țăndări zeci de sticle. La un momnt dat și-a aprins țigara și a dat târcoale casei de marcat, pe care a aruncat-o după vânzătoare, apoi a turnat alcool pe tejghea și a încercat să-l aprindă.

    Panicate, vânzătoarele au solicitat ajutorul firmei de pază. Echipajele firmei private de intervenție au ajuns la cinci minute de la apel, alături de cele ale poliției.

    Bărbatul a fost încătușat și testat pentru consumul de alcool sau droguri, testele ieșind negative. A fost dus ulterior la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

    Personalul magazinului nu-și explică ce s-a întâmplat. Taximetristul venea des la magazin pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, conform mărturiilor vânzătoarelor, acesta părea mai abătut și chiar slăbise.

    Exit mobile version