Acasă Eveniment Profesorul de informatică anchetat pentru că ar fi făcut sex cu o...

Profesorul de informatică anchetat pentru că ar fi făcut sex cu o elevă, arestat

Agresorul a fost reţinut
Agresorul a fost reţinut

Profesorul de informatică, din Gorj, anchetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut marți pentru 24 de ore pe bărbatul, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Judecătoria Târgu Jiu a decis miercuri arestarea preventivă a cadrului didactic.

La data de 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.
Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cel arestat este profesor de informatică la un liceu din Târgu Jiu, precum și la o unitate de învățământ din comuna Logrești. Profesorul de informatică a fost suspendat de la catedră, după ce a ajuns în arestul IPJ Gorj.

Exit mobile version