Știri de ultima orăEvenimentAngajata unei bănci, acuzată că ar fi luat zeci de mii de euro din banii clienților

Angajata unei bănci, acuzată că ar fi luat zeci de mii de euro din banii clienților

Poliţiştii au reţinut-o, miercuri, pe angajata unei bănci din municipiul Mediaş, care este acuzată că, timp de opt ani, ar fi retras fraudulos bani din conturile a opt clienţi, în valoare totală de 389.271 de lei şi 63.073 de euro, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„La data de 1 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu au reţinut o medieşeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic şi fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unităţi bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaş, ar fi retras în mod repetat şi fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienţi ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii persoanei în cauză

În baza probatoriului administrat, poliţiştii sibieni au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Sibiu, conform G4Media.ro.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Exit mobile version