Acasă Local Dolj Şofer de microbuz, arestat pentru tentativă de viol asupra unei tinere de...

Şofer de microbuz, arestat pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 25 de ani

Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 32 de ani, acuzat de tentativă de viol. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi încercat să violeze o tânără de 25 de ani. Incidentul a avut loc pe data de 3 ianuarie, în microbuzul suspectului, în localitatea Şimnicu de Sus.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că tentiva de viol ar fi fost comisă pe 3 ianuarie, în jurul prânzului, în comuna Şimnicu de Sus. Suspectul este un craiovean de 32 de ani, şoferul unui microbuz de transport persoane.

„La data de 29 ianuarie, polițiști din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol. Acesta este bănuit că în ziua de 03 ianuarie, în jurul orei 12.15, în timp ce se afla în comuna Şimnicu de Sus, într-un autovehicul, prin exercitarea de acte de constrângere (atât de natură fizică cât şi morală), ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o tânără de 25 de ani, aceasta opunându-se”, au explicat oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, după ce au coborât călătorii, şoferul ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu tânăra de 25 de ani.

Arestat preventiv pentru tentativă de viol

Pe 29 ianuarie, după ce a fost audiat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de viol. Luni, după o noapte petrecută în atestul IPJ Dolj, suspectul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului de 32 de ani.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.F. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.01.2023 până la data de 28.02.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au dispus judecătorii.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi a fost contestată de inculpat.

Exit mobile version