Știri de ultima orăEvenimentPolițist agresat în fața băiețelului său, după ce a încercat să salveze o tânără

Polițist agresat în fața băiețelului său, după ce a încercat să salveze o tânără

Un poliţist a fost bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri. Incidentul s-a petrecut pe peronul unei gări din Vrancea, iar agentul era în timpul său liber.

Dacă fapta va fi încadrată doar la lovire, cei trei indivizi riscă până la 2 ani de închisoare, dar dacă vor fi cercetați pentru ultraj, pedeapsa poate crește până la 12 ani, potrivit observatornews.ro.

Polițistul era în timpul liber

Totul s-a întâmplat seara, în jurul orei 20.00, pe peronul gării din Gugești, județul Vrancea. Polițistul de 36 de ani, aflat în timpul liber, aștepta trenul împreună cu fiul său de 7 ani. La un moment dat, a văzut cum 3 bărbați agresează o femeie pe peron, verbal inițial, dar mai apoi și fizic.

Agentul s-a apropiat pentru a-i lua apărarea și le-a spus tuturor că este polițist, dar acest lucru nu a contat. Cei trei bărbați au început să îl lovească cu pumnii și picioarele. La un moment dat, a reușit să scape și și-a anunțat colegii.

Față de cei 3 tineri reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

Exit mobile version