Acasă Eveniment Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în râu

Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în râu

Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în râu
Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina în râu

Doi bărbați din comuna Rociu, județul Argeș, și-au pierdut viața după ce au căzut cu mașina în pârâul din localitate. Pompierii au intervenit imediat și au scos autoturismul din apă cu un buldoexcavator, informează Agerpres.

Se pare că autoturismul se deplasa cu viteză, a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat în apă.

S-a descoperit, în timpul cercetărilor efectuate la fața locului, că șoferul a încercat să iasă din autoturism, însă nu a reușit.

Potrivit ISU Argeş, pompierii au intervenit în comuna Rociu, satul Şerbăneşti, în cazul unui autoturism găsit într-un pârâu. Autoturismul era răsturnat pe pavilion şi cu partea din faţă în apă.

„Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator şi din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcţii vitale, cu vârstele cuprinse între 50 şi 60 de ani. La faţa locului se află pompierii de la Punctul de Lucru Rociu şi Detaşamentul Bradu cu două autospeciale de intervenţie, o barcă de salvare şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Argeş. 

„Din nefericire, persoanele de sex masculin nu au răspuns manevrelor de resuscitare, în cazul acestora fiind declarat decesul. A fost vorba de două victime cu vârstele de 53, respectiv 64 de ani”, a precizat ISU Argeş.

Exit mobile version