Acasă Eveniment Accident în lanț pe A1. Un mort, un rănit, 6 autovehicule implicate

Accident în lanț pe A1. Un mort, un rănit, 6 autovehicule implicate

În prima fază a avut loc o tamponare fără victime

Un grav accident rutier s-a produs aseară pe A1, pe tronsonul Sibiu – Boița, în care au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane.

Un bărbat de 49 de ani a murit, un tînăr de 27 de ani a fost tansportat la spital. 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Aseară, județul Sibiu se afla sub atenționare meteo cod galben de polei. Tânăra care e afla la volanul autoturismului înmatriculat în județul Argeș a pierdut controlul autoturismului și s-a pus de-a latului drumului. Celelate mașini, s-au speriat au apăsat pedala de frână, iar mașinile s-au transformat în adevărate sănii.

În prima fază a avut loc o tamponare fără victime. Participanții erau dați jos din mașini, când, după cinci minute, a venit din spate o altă mașină, cu viteză.

„Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita pericolul, a sărit între parapeții mediani ai autostrăzii, căzând în gol.

În urma căderii, bărbatul a decedat. Ultimul autoturism implicat a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, spune Elena Weletr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița, este deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

Exit mobile version