Acasă Eveniment Suspecţi reţinuţi în cazul unui jaf care a avut loc la o...

Suspecţi reţinuţi în cazul unui jaf care a avut loc la o sală de jocuri

Suspecţi reţinuţi în cazul unui jaf care a avut loc la o sală de jocuri
Suspecţi reţinuţi în cazul unui jaf care a avut loc la o sală de jocuriSuspecţi reţinuţi în cazul unui jaf care a avut loc la o sală de jocuri

Doi suspecţi au fost reţinuţi, în urma unor percheziţii efectuate în judeţul Sibiu, în legătură cu un jaf care a avut loc la o sală de jocuri din Deva, în 23 ianuarie, când un bărbat mascat a intrat în clădire şi a luat bani de la o angajată pe care a ameninţat-o cu un cuţit.

După sesizare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar cercetările efectuate în colaborare cu ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara au condus la identificarea a doi bărbaţi din judeţul Sibiu, conform Agerpres.

Poliţiştii au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziţie

Astfel, joi, poliţiştii din Deva au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziţie, la adrese situate pe raza judeţului Sibiu.

„Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea şi reţinerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată).

Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având faţa acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva şi a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri şi s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acţionat”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi sibieni au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

Exit mobile version