Acasă Eveniment Două autotrenuri au derapat pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

Două autotrenuri au derapat pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea

Conducătorii auto trebuie să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.
Conducătorii auto trebuie să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul

Se circulă îngreunat, în condiţii de iarnă, vineri dimineaţa, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, traficul desfăşurându-se alternativ pe raza localităţilor Morăreşti şi Valea Ursului, judeţul Argeş, din cauza a două autotrenuri care au derapat.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza unei alunecări de teren, circulaţia rămâne închisă pe DN 57 Orşova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localităţii Cozla, judeţul Caraş-Severin. Traficul se desfăşoară deviat pe ruta Orşova – DN 6 – DN 57B – Oraviţa – DN 57 – Moldova Nouă.

Se circulă în condiţii de iarnă, cu strat subţire de zăpadă pe carosabil, în zona montană a judeţelor Argeş, Mehedinţi şi Prahova.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare pe drumurile din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mureş, Prahova, Sibiu, Vâlcea, Vrancea.

Precipitaţii sub formă de ninsoare sunt şi pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu – Deva, A3 Bucureşti – Ploieşti, unde se acţionează cu material antiderapant, iar pe A2 Bucureşti – Constanţa plouă între kilometrii 10 şi 160, precizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conducătorii auto trebuie să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să îşi echipeze corespunzător autovehiculul. Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare”, transmite Poliţia.

Exit mobile version