Acasă Local Dolj Doljeni prinși la volan fără permis și sub influența substanțelor psihoactive

Doljeni prinși la volan fără permis și sub influența substanțelor psihoactive

Rezultatul a fost pozitiv la consumul de cocaină
Rezultatul a fost pozitiv la consumul de cocaină

Doi doljeni au fost depistaţi după ce au condus acelaşi autoturism sub influența substanțelor psihoactive, fără a poseda permis de conducere.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat, în noaptea de 25/26 ianuarie, semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în Franţa, ce circula pe strada Brazda lui Novac, din municipiu.

Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din Craiova, până în comuna Şimnicu de Sus, unde, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit.

Aseară, acelaşi autoturism a fost oprit de poliţişti ai Biroului Rutier Craiova pe strada Aleea IV Şimnic, la volan aflându-se un tânăr de 28 de ani din oraşul Filiaşi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, fiind testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

În autoturism a mai fost legitimat un tânăr de 19 ani, din comuna Sălcuţa, acesta fiind bănuit că i-ar fi încredinţat autoturismul tânărului de 28 de ani, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Totodată, din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani s-a aflat la volanul autoturismului în noaptea de 25/26 ianuarie, fără a poseda permis de conducere. Şi acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Exit mobile version