Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au furat banii unei bătrâne. Au fost încătușați după o săptămână

Dolj: Au furat banii unei bătrâne. Au fost încătușați după o săptămână

Doi tineri doljeni bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, comis în noapte de 19-20 ianuarie, au fost reținuţi de polițiști.

Polițiștii Secției nr.3 Rurală Bucovăţ au reținut, ieri, pentru 24 de ore, doi tineri, de 20 şi 24 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Pe 25 ianuarie, ora 16.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 83 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, că în noaptea de 19/20 ianuarie, i-a fost sustrasă din locuinţă suma de 550 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei, au fost identificaţi doi tineri, de 20 şi 24 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, bănuiţi de comiterea faptei. în baza probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

Exit mobile version