Acasă Eveniment Accident mortal produs de un tânăr aflat sub influenţa substanţelor interzise

Accident mortal produs de un tânăr aflat sub influenţa substanţelor interzise

Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere s-au deplasat la locul accidentulu

O șoferiță de 52 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier provocat de un bucureştean aflat sub influenţa substanţelor interzise la ieșire din Tulcea. Bărbatul de 32 de ani  ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi pătruns pe contrasens.

Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere s-au deplasat la locul accidentului.

Coliziunea s-a produs între două autoturisme, iar femeia rămăsese încarcerată.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive”.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Exit mobile version