Acasă Local Dolj (VIDEO) Craiova: Un cuplu a încercat să tâlhărească o sală de jocuri...

(VIDEO) Craiova: Un cuplu a încercat să tâlhărească o sală de jocuri de noroc

Doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiștii doljeni.

Polițiștii Secției 1 Craiova au reținut, azi noapte, pentru 24 de ore, doi tineri de 21 și 23 ani, din municipiu, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În dimineața zilei de 31 decembrie 2022, în jurul orei 5.00, polițiștii au fost sesizați că o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bani dintr-un local cu specific jocuri de noroc, situat pe strada Arieș din municipiul Craiova.

Întrucât angajata localului a fugit în afara localului strigând după ajutor, nu au fost sustrase bunuri sau valori.

Găsiți în urma unei percheziții

Polițiștii Secției 1 Craiova au efectuat, ieri dimineață, o percheziție domiciliară, în municipiu, ocazie cu care au fost identificate două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 23 ani și o tânără de 21 de ani.

Tânărul de 23 de ani este bănuit că având fața acoperită și prin amenințarea cu un cuțit, ar fi încercat să sustragă banii din încasările localului. Acesta ar fi fost ajutat de o tânără de 21 de ani, care i-ar fi furnizat informații despre posibilele persoane aflate în incinta societății comerciale.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, iar pe tânără sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă la tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Exit mobile version