Acasă Eveniment Thailanda: Opt răniți, dintre care 5 copii la o petrecere de ziua...

Thailanda: Opt răniți, dintre care 5 copii la o petrecere de ziua copilului

Un elicopter a zburat prea jos, ceea ce a dus la prăbușirea acoperișului.
Un elicopter a zburat prea jos, ceea ce a dus la prăbușirea acoperișului.

Ceea ce trebuia să fie o surpriză de ziua copilului s-a tranformat într-o tragedie în Thailanda. Opt persoane au fost rănite grav în timpul unei petreceri pentru copii, după ce un elicopter a zburat prea jos, ceea ce a dus la prăbușirea acoperișului.

Elicopterul survola zona pentru a arunca dulciuri și flori, la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Naționale a Copilului în Thailanda (14 ianuarie). Acesta s-a apropiat prea mult de corturile de la petrecere, făcându-le să se prăbușească sub presiunea curentului, conform Metro. 

Cinci dintre cele opt persoane rănite sunt copii. O femeie, Nareerat Khumkana, în vârstă de 58 de ani, a fost dusă la spital cu gâtul rupt și o tăietură la cap. Alți doi adulți și cinci copii au fost, de asemenea, transportați la spital, dar au fost externați la scurt timp. Primarul Tawatchai Chantakit a transmis că răniții vor fi despăgubiți.

Marina thailandeză și-a cerut scuze, iar comandantul-șef amiralul Tawatchai Chantakit a ordonat asistență financiaă și medicală victimelor. Tha Chang este o municipalitate din districtul Tha Muang din sud-estul Thailandei, care se află la aproximativ 150 de mile est de Bangkok. Ziua Națională a Copilului din Thailanda, care a avut loc în weekend, este sărbătorită în fiecare an cu activități.

Exit mobile version