Acasă Eveniment Șoferul care a ucis un pieton și a fugit, reținut de polițiști

Șoferul care a ucis un pieton și a fugit, reținut de polițiști

Oamenii legii au dispus reținerea unui bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, Gorj, acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul ar fi ucis un pieton, vineri noaptea, pe DJ 673, în comuna Slivilești, după care a fugit.

Oamenii legii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești, care se afla în stare de inconștiență.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673, în calitate de pieton, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroșat de un autoturism, care, după producerea evenimentului, a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.
În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.
Astăzi, în timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. După ce a fost audiat, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Exit mobile version