Acasă Eveniment (VIDEO) Aproximativ o tonă de tutun neprelucrat, descoperită la Giurgiu

(VIDEO) Aproximativ o tonă de tutun neprelucrat, descoperită la Giurgiu

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, ascunse în compartimentul marfă, mai multe cutii încărcate cu tutun neprelucrat, pe care șoferul, un cetățean bulgar, intenționa să le introducă în țară fără documente legale. 

Ieri, la PTF Giurgiu-Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean bulgar, de 57 de ani, care conducea un microbuz, înmatriculat în Bulgaria.

La control, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul marfă al microbuzului, mai multe cutii încărcate cu tutun neprelucrat, în cantitate totala de 890 kilograme.

Bulgarul nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate, întreaga cantitate de tutun, fiind reţinută în vederea continuării cercetărilor la S.T.P.F. Giurgiu.

Față de cetățeanul bulgar se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și infracțiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată. La finalizarea cercetărilor urmează să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version