Acasă Eveniment S-a spânzurat într-o pădure de pe Valea Azugii. Fiica lui l-a dat...

S-a spânzurat într-o pădure de pe Valea Azugii. Fiica lui l-a dat dispărut

O femeie s-a aruncat de la etajul 5
O femeie s-a aruncat de la etajul 5

Un bărbat, de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor într-o zonă împădurită de pe Valea Azugii. Bărbatul a plecat de acasă, iar fiica lui a sesizat autoritățile cu privire la acest lucru.

Oamenii legii au început căutările, iar în urma cercetărilor făcute a fost identificat traseul pe care l-a avut acesta, până în zona drumului forestier Valea Azugii. Bărbatul a fost găsit spânzurat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

„Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați de către o femeie despre faptul că tatăl său, de 53 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineața aceleiași zile, fără a ști direcția de deplasare. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat traseul pe care bărbatul în cauză l-ar fi urmat, până în zona drumului forestier Valea-Azugii.

În baza celor stabilite s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști prahoveni, dar și apropiați ai persoanei dispărute, iar în urma căutărilor, l-au găsit pe bărbat, spânzurat, într-o zonă împădurită. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis autoritățile.

Formația județeană Salvamont Azuga a participat la căutarea bărbatului. „Din păcate, aceasta a fost descoperit decedat, fiind vorba de un suicid. Victima a fost recuperată și coborâtă până la Baza Salvamont, de unde a fost preluată de către IML”, au declarat reprezentanții Salvamont Prahova.

Exit mobile version