Acasă Local Dolj Arestaţi pentru un jaf comis într-o sală de jocuri de noroc

Arestaţi pentru un jaf comis într-o sală de jocuri de noroc

Judecătoria Segarcea a dispus, vineri, arestarea unui tânăr de 23 de ani, acuzat de tâlhărie calificată şi lipsire de liberatate. Alţi doi bărbaţi au fost arestaţi pe 3 ianuarie, iar o tânără de 19 ani a fost plasată sub control judiciar. Potrivit oamenilor legii, pe data de 30 decembrie, suspecţii atacat şi imobilizat angajatul unei săli de jocuri de noroc din comuna Calopăr. Au plecat cu 20.000 de lei şi băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 8.000 de lei. Jaful a fost suprins de o cameră video din incinta sălii de jocuri de noroc.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că jaful a avut loc în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022.

„La data de 30 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Calopăr, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022, ora 05.30, persoane necunoscute, ce aveau feţele acoperite cu cagule, ar fi lipsit de libertate barmanul unei societăţi comerciale şi ar fi sustras suma de 20.000 de lei, precum şi băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 8.000 de lei”, au explicat oamenii legii.

Anjagatul sălii de jocuri de noroc, imobilizat de atacatori

Din cercetări, oamenii legii au stabilit că jaful a fost comis de trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 20 şi 31 de ani, din judeţele Gorj şi Caraș Severin. În jaf a fost implicată şi o tânără de 19 ani, din Filiaşi, care ar fi inspectat zona. Mai exact, în jurul orei 5.30 dimineaţa, în momentul în care a ieşit să ducă gunoiul, angajatul sălii de jocuri de noroc a fost atacat de cei trei bărbaţi, care aveau feţele acoperite. Ulterior, victima a fost legată de mâini şi picioare, iar atacatorii au reuşit să dechidă seiful şi să ia 20.000 de lei. Nu a plecat până nu au luat şi mai multe sicle de whiskey şi cartuşe de ţigări.

Trei suspecţi, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. Pe 2 ianuarie, au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Turburea, Gorj. Ulterior, oamenii legii au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din localitate.

Pe 3 ianuarie, un alt suspect a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din Ţânţăreni, Gorj.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pe data de 3 ianuarie. Tânăra de 19 ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Joi, pe 5 ianuarie, al treilea suspect, un tânăr de 23 de ani, din oraşul Oraviţa, a fost depistat de poliţiştii din Filiaşi. În cursul zilei de vineri, tânărul a fost arestat preventiv. Mandatele de arestare au fost emise de Judecătoria Segarcea.

Exit mobile version