Acasă Eveniment A fost prins cu focuri de armă, după ce a amenințat mai...

A fost prins cu focuri de armă, după ce a amenințat mai multe persoane cu o sabie

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere

Mai multe persoane din Mihăileşti, judeţul Giurgiu, au sesizat Poliţia după ce au fost ameninţate cu moartea de un bărbat, care avea o sabie. Acesta a distrus și capota unui autoturism.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bucureştean de 42 de ani şi l-au oprit când se îndrepta spre locuinţa fostei cumnate – una dintre persoanele din Mihăileşti care au depus plângere în urma ameninţărilor. Au fost trase focuri de armă pentru oprirea sa.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Mihăileşti – Formaţiunea Rutieră au fost sesizaţi direct, de un bărbat că a fost ameninţat cu o sabie de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Ulterior, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un alt bărbat, de 63 de ani, din localitate, că un bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal şi l-ar fi ameninţat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, în cursul zilei, o femeie de 40 de ani, tot din oraşul Mihăileşti, a sesizat, prin plângere scrisă, Poliţia oraşului Mihăileşti, despre faptul că, în perioada 25 decembrie – 3 ianuarie, a fost ameninţată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, acelaşi bărbat care ar fi ameninţat persoana de 63 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

Exit mobile version