Acasă Eveniment Doi răniți într-un accident cu două autoturisme și un autobuz

Doi răniți într-un accident cu două autoturisme și un autobuz

Doi răniți într-un accident cu două autoturisme și un autobuz

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier, petrecut în municipiul Galați, în care au fost implicate două autoturisme şi un autobuz, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), citată de Agerpres.

Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată, prin 112, că joi seară, pe strada Brăilei, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecţia cu strada Brăilei, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz condus de un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda a doua.

În urma impactului, autobuzul a acroşat un alt autoturism, condus de o tânără de 22 de ani şi care se deplasa pe banda a treia, în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

În accident au fost răniți şoferul de 23 de ani şi un bărbat de 33 de ani aflat pe bancheta din spate în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri. Rezultatul a fost negativ la conducătorul auto de 23 de ani şi după testarea cu aparatul Drugtest

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Exit mobile version