Acasă Eveniment (VIDEO) O polițistă a făcut supradoză după ce a bătut vântul și...

(VIDEO) O polițistă a făcut supradoză după ce a bătut vântul și i-a introdus droguri în corp

O polițistă din Florida a făcut supradoză după ce a fost expusă la opioide (fentanil) în timpul unui control în trafic, potrivit New York Post.
Ofițerul de serviciu a oprit o mașină pentru control. Bannick a găsit narcotice – despre care poliția crede că conțineau drogul mortal – într-o bancnotă de un dolar rulată în interiorul vehiculului pe care ea și ceilalți ofițeri l-au oprit.

Un videoclip șocant arată momentul în care ofițerului din Tavares, Courtney Bannick, i s-a administrat medicamentul pentru a inversa supradoza de opiacee, în timp ce stătea nemișcat pe marginea unui drum, imediat după miezul nopții.
Femeia se sufoca și se lupta să respire.

În acel moment, colegii săi i-au administrat trei doze de Narcan, un medicament menit să contracareze efectele drogurilor și au chemat ambulanța.

Poliţista a scăpat cu viaţă

„Era complet fără viață”, a declarat Courtney Sullivan, colega lui Bannick. 

Ofițerii cred că Bannick, care purta mănuși când manipula narcoticele, ar fi putut fi expusă din cauza vântului care a suflat drogurile în sistemul ei respirator Ofițerii plănuiau să testeze substanța la stație și nu la fața locului pentru că era atât de vânt.
„Am făcut asta de 100 de ori înainte în același mod”, a spus Bannick în timp ce se recupera.

„Este nevoie doar de o singură dată și de o cantitate minimă. Sunt recunoscătoare că nu am fost singură și că am avut ajutor imediat”, a declarat ea.
Ea a cerut ca videoclipul alarmant să fie difuzat pentru arăta pericolul pe care-l prezintă fentanilul.

Exit mobile version