Acasă Local Dolj (VIDEO) Doi tineri craioveni bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi

(VIDEO) Doi tineri craioveni bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi

Polițiștii Secției 1 Craiova au reținut, azi noapte, pentru 24 de ore, doi tineri de 24 și 25 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Pe 12 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Craiova, că, în jurul orei 14.50, în timp ce se deplasa pe strada Calea Unirii, din localitate, a fost acostată de doi bărbaţi pe care nu-i cunoaşte fiind deposedată de suma de 400 de lei.

În fapt, unul dintre aceştia ar fi încercat să-i smulgă geanta femeii de pe umăr, aceasta opunând rezistenţă, din geantă căzând suma de 400 de de lei. Cel de-al doilea ar fi luat suma de bani căzută, moment în care femeia l-ar fi prins de geacă, iar acesta, pentru a-şi asigura scăparea a opus rezistenţă. Ulterior, cei doi reuşind să fugă cu banii într-o direcţie necunoscută.

Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celor doi.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 13 decembrie, ora 15.30, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au depistat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri. De asemenea, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au identificat un al doilea tânăr, de 24 de ani, bănuit şi el de comiterea faptei, fiind şi acesta condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, aceştia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, cei doi craioveni reținuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Exit mobile version