Acasă Eveniment Şofer rănit grav după ce s-a răsturnat peste maşina lui un TIR

Şofer rănit grav după ce s-a răsturnat peste maşina lui un TIR

Şofer rănit grav după ce s-a răsturnat peste maşina lui un TIR
Şofer rănit grav după ce s-a răsturnat peste maşina lui un TIR

Un șofer de TIR turc a lovit un autoturism care circula pe contrasens, apoi s-a răsturnat peste mașina mică. Șoferul autoturismului a fost grav rănit, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe DN 17, între localităţile Viişoara şi Crainimăt. TIR-ul, încărcat cu profile PVC, s-a răsturnat peste un autoturism, singurul rănit fiind şoferul autoturismului, un bărbat de 35 de ani, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa intervin la un accident rutier produs pe Drumul Naţional 17, între localităţile Crainimăt şi Viişoara.

Din primele date, un autotren condus de un tânăr de 24 de ani, cetăţean turc, în timp ce se deplasa pe direcţia Beclean către Bistriţa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Bistriţa, ce se deplasa din sens opus. În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat rănirea şoferului de 35 de ani, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind ulterior transportat la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a şoferului de 24 de ani a indicat faptul că acesta nu se află sub influenţa alcoolului, testarea neputând fi realizată în cazul şoferului bistriţean, urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge la spital”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Exit mobile version