Acasă Eveniment Un italian a împușcat trei femei și a rănit alte trei la...

Un italian a împușcat trei femei și a rănit alte trei la o ședință de asociație

Un italian a împușcat trei femei și a rănit alte trei la o ședință de asociație
Un italian a împușcat trei femei și a rănit alte trei la o ședință de asociație

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, a deschis focul în timpul unei ședințe de asociație de proprietari de case de vacanță ținută pe terasa închisă a unui bar din cartierul Fidene din Roma și a ucis trei femei. Alte patru au fost rănite grav, scrie Romatoday.it.

Potrivit primelor reconstituiri, focurile de armă au fost trase chiar înainte de ora 10.00, în fața ochilor îngroziți ai celor prezenți și ai persoanelor care luau micul dejun în bar. Incidentul a avut loc pe terasa închisă a barului, unde avea loc ședința de sfârșit de an în care trebuia aprobat bugetul consorțiului Valleverde, un consorțiu de case de vacanță din Abruzzo, pe lacul Turano.

Atacatorul, care este unul dintre membrii consorțiului în calitate de proprietar al unuia dintre apartamentele de vacanță, a intrat brusc pe terasă cu un pistol de calibru mare, a închis ușa și apoi s-a îndreptat spre masa la care stăteau membrii consiliului de administrație. Și-a îndreptat arma spre ei și a început să tragă, ucigând trei femei și rănind grav alte patru. împușcăturile de la distanță mică au ucis contabilul, secretarul și un alt membru al consiliului și l-au rănit pe președinte. 

Bărbatul, care mai avusese în trecut dispute cu restul persoanelor prezente din cauza unor probleme referitoare la consorțiul condominial, a fost oprit de unul dintre participanții la ședință, care a profitat de momentul în care arma s-a blocat. S-a aruncat asupra lui, urmat imediat de alte persoane prezente. L-a aruncat la pământ și l-a dezarmat, salvând alte vieți. Curajosul care și-a riscat viața a fost atins și el de un glonț la nivelul feței.

Atacatorul a fost imobilizat și ținut până la sosirea carabinierilor.

Exit mobile version