Acasă Local Dolj (VIDEO) Tânăr doljean, cercetat pentru conducere fără permis

(VIDEO) Tânăr doljean, cercetat pentru conducere fără permis

Un tânăr, de 20 de ani, din comuna Seaca de Pădure, a fost reținut pentru trei infracțiuni de conducere fără permis.

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 ani, din comuna Seaca de Pădure, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul zilei de 2 decembrie, poliţiştii Secţiei 4 Craiova l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Bariera Vâlcii, din municipiu, fără a poseda permis de conducere.

Tânărul a mai fost depistat şi de poliţiştii Biroului Rutier Craiova în noaptea de 24/25 noiembrie, precum şi în ziua de 18 august, în timp ce conducea vehicule, în municipiul Craiova, fără a poseda permis de conducere.

Ieri, tânărul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Exit mobile version