Acasă Eveniment Accident între o ambulanță și o cisternă, la intrarea în Tg. Jiu

Accident între o ambulanță și o cisternă, la intrarea în Tg. Jiu

Accident între o ambulanță și o cisternă, la intrarea în Tg. Jiu
Accident între o ambulanță și o cisternă, la intrarea în Tg. Jiu

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp la intrare din Târgu Jiu. Potrivit primelor informații, în evenimentul rutier au fost implicate două vehicule. Este vorba de o ambulanță și o cisternă. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care șoferul și asistenta de pe ambulanță care au fost răniți grav.

”La data de 3 decembrie a.c., ora 11:14, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea componentă Romanești a avut loc un eveniment rutier cu victime în care a fost implicat și un echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorcă, din direcția strada Aleea Victoriei-strada Mărgăritarului, în sensul giratoriu nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, care transporta un pacient, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma evenimentului, conducătorul auto al echipajului medical, precum și asistenta medicală au fost răniți grav, iar pacientul a fost rănit ușor, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au spus reprezentanții IPJ Gorj.

Exit mobile version