Acasă Eveniment Gorj: Pompierii au tăiat plafonul unei mașini să elibereze doi tineri încarcerați

Gorj: Pompierii au tăiat plafonul unei mașini să elibereze doi tineri încarcerați

Pompierii gorjeni au fost solicitați. duminică dimineață, să intervină în cazul unui accident rutier produs în municipiul Târgu Jiu, cartier Ursați. În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj al SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. Echipajele de intervenție au constatat că în urma evenimentului rutier două persoane de sex masculin erau încarcerate în autovehicul.

S-a intervenit rapid de către  echipajele pentru descarcerare pentru extragerea victimelor prin decopertarea plafonului mașinii.

Victimelor le-a fost acordat primul ajutor calificat la fața  locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version