Acasă Eveniment Vâlcea: Mort, după ce a fost prins sub un palet de panouri...

Vâlcea: Mort, după ce a fost prins sub un palet de panouri fotovoltaice

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei
Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei


Unui bărbat i s-au aplicat manevre de resuscitare după ce a fost prins sub un palet cu panouri fotovoltaice, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Din păcate victima nu a supravieţuit.

Totul s-a petrecut la o societate comercială de pe str. Ştrandului.

Victima supraveghea manipularea a doi paleţi, cu ajutorul unui motostivuitor. Cei doi paleţi au intrat în balans şi au căzut peste bărbat. La sosirea echipajului SMURD, victima era scoasă de sub paleţi, de către ceilalţi muncitori şi a fost găsită în stop cardio respirator.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, 1 ASAS, 1 SMURD cu 10 subofiţeri de la GI Rm. Vâlcea şi 1 ambulanţă SAJ, reprezentanţi ai ITM şi un echipaj de poliţie. Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul persoanei accidentate de către medicul de la ambulanţă.
Persoana decedată avea 62 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Exit mobile version