Acasă Local Dolj (VIDEO) Craiovean bănuit de furt calificat, reținut de polițiști

(VIDEO) Craiovean bănuit de furt calificat, reținut de polițiști

Polițiștii Secției 1 Craiova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Craiova au fost sesizați de o femeie de 37 ani, din municipiu, administrator al unui restaurant din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 2200 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și recuperării prejudiciului.

În urma activităților specifice desfășurate, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, din cercetări, stabilindu-se că, în noaptea de 2 spre 3 octombrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns incinta restaurantului, pe uşa secundară de acces, lăsată neasigurată, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 2200 lei.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost depistat pe raza Municipiului Craiova, în zona autogării, de către polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova și condus la sediul Secției 1 Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Exit mobile version