Acasă Eveniment Biciclist accidentat mortal de o ambulanţă

Biciclist accidentat mortal de o ambulanţă

În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la spital
În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la spital

Un bărbat aflat pe o bicicletă a murit luni, pe DN 24 în judeţul Galaţi, după ce a fost lovit mortal de o ambulanţă aflată în exerciţiul funcţiunii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 despre producerea unui accident rutier mortal pe DN 24, între localităţile Munteni şi Tecuci.

Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 64 ani, în timp ce conducea o autospecială tip ambulanţă, care avea în funcţiune sistemele luminoase deoarece transporta un pacient, cu direcţia de deplasare către municipiul Tecuci, la km 25+300 a surprins şi accidentat mortal un biciclist care se deplasa în apropierea axului drumului în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 30 ani, din comuna Vânători, a decedat. Acesta nu purta niciun element reflectorizant, iar bicicleta nu era echipată cu lumini sau elemente reflectorizante, în afară de catadioptrii de la pedale. Zona producerii acestui accident rutier este neiluminată.

Conducătorul ambulanţei posedă permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier. 

Exit mobile version