Acasă Eveniment Doi gorjeni, trimiși în judecată pentru tentativă de omor și mărturie mincinoasă

Doi gorjeni, trimiși în judecată pentru tentativă de omor și mărturie mincinoasă

Suspecții sunt acuzați că au bătut un alt bărbat, care s-a ales cu răni grave
Suspecții sunt acuzați că au bătut un alt bărbat, care s-a ales cu răni grave

Doi bărbați, din Motru, au fost trimiși în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, respectiv pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Suspecții sunt acuzați că au bătut un alt bărbat, care s-a ales cu răni grave. „În dimineața zilei de 22.06.2019, în jurul orelor 03:00, inculpaţii M.C.I. şi I.M.L., aflându-se pe strada Fagului din municipiul Motru, pe fondul unui conflict verbal şi fizic cu persoana vătămată C.C., au doborât-o prin aplicarea unei lovituri, în timp ce aceasta se afla într-o poziție de evidentă vulnerabilitate, fiind căzută la sol fără puterea de a se opune.

Cei doi au lovit victima în mod repetat cu pumnii şi mai ales cu picioarele, în special în zona toracică, producându-i leziuni grave care i-au pus în primejdie viaţa (fracturi costale bilaterale cu leziuni pulmonare și apariția hemopneumotoraxului stg. Dacă nu ar fi fost puncționat și evacuat, ar fi condus la insuficiența respiratorie acută și deces, … datorată acumulării de sânge și aer în torace, aşa cum rezultă din certificatul medico-legal eliberat de S.M.L. Gorj”, conform anchetatorilor. Cei doi vor fi judecați în stare de libertate.

Exit mobile version