Acasă Local Dolj Craiova: Prins conducând sub influența drogurilor

Craiova: Prins conducând sub influența drogurilor

Un polițist local din comuna Dumbrăvița, Timiș, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive
Un polițist local din comuna Dumbrăvița, Timiș, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive


Un tânăr din Balş bănuit de comiterea infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive a fost depistat de poliţişti pe Calea Bucureşti din Craiova.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, pe strada Calea Bucureşti, din municipiu un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Balş.
Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină şi canabis.

În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit un plic transparent ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă şi o țigară confecționată manual.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Plicul cu substanţa de culoare albă şi țigară confecționată manual au fost ridicate de poliţişti, urmând să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor.

Exit mobile version