Acasă Eveniment Olt: S-a plimbat beat cu tricicleta electrică și a ajuns la spital

Olt: S-a plimbat beat cu tricicleta electrică și a ajuns la spital

Tricicleta electrică și băutura l-au băgat în spital pe un oltean
Tricicleta electrică și băutura l-au băgat în spital pe un oltean

Un bărbat din Olt a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se plimba beat cu tricicleta electrică.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, sâmbătă seara, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni,  județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Giuvărăști, și un triciclu electric, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Izbiceni. În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia“, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Bărbatul cu tricicleta electrică era beat

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru tânărul de 21 de ani rezultatul a fost negativ. Însă, la bărbatul de 53 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani nu posedă permis de conducere. Nici tricicleta electrică nu este înmatriculată.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version