Acasă Eveniment Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un angajat al Poliției de...

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un angajat al Poliției de Frontieră

Două surori au murit, la 11 ani distanță, lovite de microbuz, pe aceeași trecere de pietoni
Două surori au murit, la 11 ani distanță, lovite de microbuz, pe aceeași trecere de pietoni

O femeie din Huși se zbate între viață și moarte, lovită de o mașină când traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul, polițist de frontieră, avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O femeie în vârstă de 46 de ani a ajuns în comă profundă la spital fiind accidentată, vineri seara, 23 septembrie, pe o trecere de pietoni din municipiul Huşi, de un şofer aflat sub influenţa alcoolului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Conducătorul auto care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, angajat al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră, avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o femeie în vârstă de 46 de ani ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Huşi. În urma evenimentului rutier, în care fost implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, a rezultat vătămarea corporală a femeii din Huşi, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Huşi, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului.

Exit mobile version