Acasă Eveniment Judecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Judecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Procurorii craioveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr de 19 ani, din comuna Rojişte, acuzat de comiterea a patru infracţiuni de conducere fără permis. Potrivit oamenilor legii, pe 3 iulie, tânărul a provocat un accident rutier.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, ultima oară, tânărul a fost depistat conducând fără permis pe data de 3 august.

„Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie, în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deține permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus, pe raza comunei Rojiște, un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, au precizat oamenii legii.

Judecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Pe data de 6 august, tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri. În aceeaşi zi, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pe 7 august, tânărul de 19 ani a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Mandatul de arestare a fost prelungit de Judecătoria Craiova săptămâna trecută, pe 16 august. Pe 11 august, inculpatul a fost deferit justiţiei pentru comiterea patru infracţiuni de conducere fără permis. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară.

Exit mobile version