Acasă Eveniment Un bărbat s-a înecat în bazinul de înot

Un bărbat s-a înecat în bazinul de înot

Un bărbat s-a înecat în bazinul de înot
Un bărbat s-a înecat în bazinul de înot

Un bărbat s-a înecat, miercuri după-amiază, în timp ce se afla într-un bazin de înot din cadrul unei baze de agrement din municipiul Piteşti. El a primit primul ajutor de la un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care se afla în timpul liber. Bărbatul a fost dus la spital, însă starea lui este gravă, informează News.ro.

Potrivit ISU Argeş, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la o bază de agrement din cartierul Trivale din Piteşti. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, se afla la bazin şi s-a înecat, el primind imediat primul ajutor de la un angajat al ISU, aflat în timpul liber. Asistenta medicală din cadrul complexului şi un salvamar au venit, de asemenea, în ajutorul bărbatului, până la sosirea unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical şi dus la spital, în timp ce i se făceau manevre de resuscitare.

Bărbatul este în comă, ventilat mecanic, şi va fi dus pe secţia de terapie intensivă

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti au reuşit manevrele de resuscitare, însă bărbatul este în comă, ventilat mecanic, şi va fi dus pe secţia de terapie intensivă, au declarat oficiali din Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că poliţiştii au început cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version