Acasă Eveniment Craiovean prins băut și drogat la volan

Craiovean prins băut și drogat la volan

Un craiovean de 35 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce a fost depistat conducând băut și sub influența substanțelor psihoactive. Potrivit oamenilor legii, aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la benzodiazepine.

Reprezentanții IPJ Dolj au explicat că bărbatul a fost depistat conducând băut în localitatea Șimnicu de Sus.

”La data de 13 august,ora 11.50, polițiști din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au oprit pentru control o autoutilitară ce circula pe DN6 B, în localitatea Șimnicu de Sus. La volanul autoutilitarei a fost legitimat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât bărbatul prezenta o stare de agitație, a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de benzodiazepine. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice”, au precizat oamenii legii.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version