Acasă Eveniment O mașină a intrat într-o stație de autobuz după ce șoferului i...

O mașină a intrat într-o stație de autobuz după ce șoferului i s-a făcut rău

O mașină a intrat într-o stație de autobuz după ce șoferului i s-a făcut rău
O mașină a intrat într-o stație de autobuz după ce șoferului i s-a făcut rău

Şoferul unei maşini a suferit un stop cardio-respirator şi a scăpat autoturismul de sub control, intrând cu el într-o staţie de autobuz din Baia Mare. În urma accidentului, un băiat de 13 ani aflat în staţie a fost rănit, iar pasagerul din dreapta şoferului a suferit un atac de panică, fiind de asemenea, transportat la spital, informează News.ro.

Potrivit ISU Maramureş, accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în Baia Mare. 

”A avut loc un accident rutier în Baia Mare.

Unui bărbat de 57 de ani i s-a făcut rău la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. El a intrat în stația de autobuz de pe contrasens, trecând peste două benzi de sens opus de mers.

Bărbatul a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital.

Soția șoferului, care se afla ca pasager în maşină, în vârstă de 54 de ani, a suferit un atac de panică. Şi aceasta a fost transportată la spital de un sechipaj SAJ”, au declarat reprezentanţii ISU Maramureş. 

Potrivit sursei citate, un copil de 13 ani care se afla în stația de autobuz a scăpat cu viață pentru că a apucat să se ridice şi să sară din faţa vehicului. El a suferit un traumatism la nivelul umărului. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei. 

Poliţiştii au preluat cercetările în acest caz.

Exit mobile version