Acasă Eveniment Doi tineri au dispărut în apele mării la Costineşti

Doi tineri au dispărut în apele mării la Costineşti

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise, miercuri dimineață, din cauza vântului puternic
Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise, miercuri dimineață, din cauza vântului puternic

Doi tineri au dispărut aseară în apele mării la Costineşti şi urmează să fie căutaţi şi astăzi în funcvţie de condiţiile meteo. În această dimineaţă, pe litoral bate vântul. Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise, miercuri dimineață, din cauza vântului puternic.

Salvatorii au căutat în larg cu două ambarcațiuni, însă nu au reușit să îi găsească. Misiunea de căutare a fost întreruptă pe timpul nopții.
Steagul roșu rămâne arborat pentru că și astăzi vântul va sufla cu putere iar marea va fi foarte agitată, așa că nu intrați în apă pentru că riscați să vă pierdeți viața!

În doar două zile, trei turiști au murit înecați în apele agitate ale mării, iar un salvamar și-a pierdut viața în timp ce încerca să salveze un om. Marea este plină, pentru că mulți cred că valurile sunt doar distractive, nu și periculoase.

Însă nu toți au norocul să fie salvați. Patru persoane și-au pierdut viața în ultimele zile în lupta cu valurile și curenții.
Teoretic, cei care ignoră avertismentele salvamarilor, pot fi amendați. Prin comparație, în Franța, sancțiunile pornesc de la 1500 de euro, în Statele Unite de la 1000 de dolari, iar în Spania pot ajunge la 2000 de euro.

Exit mobile version